Werkwijze

Het is Mister Flams missie om voor ieders budget een passende decoratie te verzorgen op een eigenzinnige en originele manier. Je kunt daarom simpelweg onze decoraties huren, zelf ophalen en neerzetten. Of wanneer het je beter uitkomt, nemen wij voor jou alles uit handen. Daarnaast werken we ook samen met andere partijen, zoals bakkers en bloemisten om de decoratie helemaal af te maken.

Voor wie is Mister Flam?

We verhuren onze producten en verlenen onze service aan iedereen die een evenement wil organiseren. Of dit nu een verjaardagsfeest is, een bruiloft, een uitvaart of een groot bedrijfsevenement: Mister Flam staat voor je klaar.
We zijn er niet alleen voor particulieren die graag zelf de aankleding willen doen of dat liever uit handen willen geven, maar ook voor stylisten, wedding- en event-planners, en (evenementen-)locaties. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden om tot een passend voorstel te komen.

Maatwerk

Onze website staat boordevol inspiratie voor verschillende evenementen. Het kan zijn dat je een specifiek thema of idee in je hoofd hebt, maar niet goed weet hoe je dat uit kunt werken. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen. We zullen jouw ideeën en wensen bespreken en bekijken wat de mogelijkheden zijn om jouw idee werkelijkheid te laten worden.

Een aanvraag doen

Heb je iets leuks gezien op onze website, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons offerte-formulier. We controleren de beschikbaarheid en sturen je dan z.s.m. een passende aanbieding voor jouw wensen.

Wil je iets unieks of heb je een idee in je hoofd, maar kun je het niet uitwerken of weet je niet goed hoe je e.e.a. kunt aankleden? Geen probleem! Neem ook dan vrijblijvend met ons contact op en vertel ons wat jouw wensen en ideeën zijn. We kunnen het dan aan je verhuren of in opdracht als maatwerk leveren.

Zelf doen of uit handen geven? Jij bepaalt

Mister Flam staat voor je klaar om van jouw evenement een beleving te maken om nooit te vergeten. Met onze styling service komen we langs op de locatie om het deels of volledig aan te kleden. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Alles wat we verhuren kun je zelf bij ons afhalen of laten bezorgen. Jij bepaalt dus wat je zelf wilt doen en wat je aan ons uit handen geeft.

Styling service:
Met onze styling service nemen wij de styling en decoratie op ons en hoef jij je daar niet druk om te maken.
Vooraf bespreken we jouw wensen en bekijken we de mogelijkheden. We maken dan een passend voorstel voor je evenement met een helder overzicht van alle opties en kosten, zodat je zelf kunt bepalen wat je wel en wat je niet bij ons wilt afnemen.
We reserveren voor het leveren en aankleden een tijdsblok afhankelijk van de hoeveelheid werk en reisafstand. Dit zullen we in overleg met jou en de locatie inplannen op de dag zelf of de dag ervoor. Het afbreken en ophalen doen we óf direct na afloop van het evenement óf de dag erna. Dat kan ook ’s avonds en in het weekend zijn. Zo zorgen we ervoor dat jij je er niet druk om hoeft te maken en lekker kunt genieten.

Bezorgen en ophalen:
We komen graag de gehuurde spullen tegen een transportvergoeding bij je brengen. Hiervoor maken we altijd van te voren een afspraak op een tijd en een locatie voor zowel het afleveren als het ophalen. Dit kan uiteraard ook in ’s avonds of in het weekend zijn. In overleg kun je de gehuurde spullen één of meerdere dagen van te voren laten bezorgen, zodat je zelf genoeg tijd hebt om je evenement aan te kleden. Ophalen kunnen we direct na afloop van het evenement doen of de dag erna.

Zelf afhalen en terugbrengen:
Omdat we zelf veel onderweg zijn en geen vaste openingstijden op het bezoekadres hebben, maken we altijd een afspraak wanneer het uitkomt om de gehuurde decoratie op te halen en weer terug te brengen. Net als met het bezorgen en afhalen geldt: je kunt de gehuurde spullen één of meerdere dagen van te voren zelf ophalen, zodat je genoeg tijd hebt om je evenement aan te kleden. De dag na het evenement kun je dan rustig de tijd nemen om alles af te breken en op te ruimen. We maken vooraf een afspraak wanneer je de gehuurde materialen terug komt brengen.

De meeste van onze producten zijn eigen fabrikaat, handgemaakt.