Geplaatst op

Love letters

Mocht het nog niet duidelijk zijn dat jullie trouwfeest over de liefde gaat: met onze love-letters kun je dat niet missen! Gemaakt van gerecycled pallet-hout geven ze een stoere robuuste uitstraling aan jullie feest.

Onze letters zijn +/- 100cm hoog, dus een echte opvallende eye-catcher. Iedere letter is voorzien van LED-lampjes en werkt afzonderlijk op batterijen, waardoor je ze overal kwijt kunt en ze op jullie hele feest zullen stralen tot in de late uurtjes.

Helemaal volgens jouw wensen

Je kunt simpelweg de letters huren en wegzetten. We komen ze zelfs brengen en halen als dat beter voor je uitkomt. Wil je er écht iets bijzonders van maken, dan kunnen we het zelfs nog naar wens voor je stileren en wegzetten. Denk dan bijvoorbeeld aan bloemendecoratie erbij of aangekleed met tule. Zo passen ze in ieder thema, of het nu strak en modern is of landelijk.
Je kunt ze ook combineren met één van onze andere producten, zoals een kleine Naked Tipi, tapijtjes of onze flamingo’s!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de letters en vertel ons daarbij wat jouw wensen zijn. Indien ze beschikbaar zijn, kunnen we je een passende aanbieding doen.

Maak je aanzoek extra bijzonder met onze letters
De letters passen in iedere stijl. Strak, bohemien of landelijk:
het kan allemaal!

Jouw eigen tekst in verlichte letters?

Jouw persoonlijke combinatie is op aanvraag ook mogelijk.

Ben je op zoek naar andere woorden in verlichte letters? Bijvoorbeeld jullie voorletters of achternaam? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook zonder verlichting overdag een echte blikvanger op jullie feest.