Geplaatst op

Flamingo’s op jouw feest

De flamingo’s van Mister Flam geven jouw feest een extra vrolijke en kleurrijke touch. Ze zijn eigenzinnig, vriendelijk, trendy en nooit alleen, want de flamingo is een echt kuddedier.
Omdat de poten van stevig betonijzer gemaakt zijn, steek je ze eenvoudig in het de grond, het gras, strandzand of tussen de bestrating. Zo kun je ook goed variëren in hoogte wanneer je een groepje bij elkaar zet. Vindt jouw evenement op een locatie binnen plaats? Dan is er ook de mogelijkheid om ze op een standaard weg te zetten.

De flamingo is niet alleen een leuke decoratie, maar hij helpt je gasten ook de weg te vinden.

Onze flamingo’s helpen jouw gasten

De flamingo’s zijn veel meer dan alleen een leuke decoratie voor bruiloften en andere evenement, ze zijn ook zeer nuttig. Aan de hand van teksten en pijlen op hun lijf wijzen de flamingo’s de weg naar de leuke en essentiële plekjes op jouw evenement. Wil je zeker weten dat jouw gasten het fotohoekje kunnen vinden, of staat de wc op een afgelegen plaats? Zet flamingo’s langs de looproute om je gasten te begeleiden. Zo vindt iedereen de weg en loopt er niemand als een flamingo zonder kop rond.

Naast een gezellige sfeer en het wijzen van de weg, kunnen ze ook om plaatsen op het terrein markeren. Bijvoorbeeld die gevaarlijke scheerlijnen van de tent of het opstapje van de dansvloer. De flamingo’s van Mister Flam zorgen ervoor dat er geen ongelukken gebeuren.

Omdat onze flamingo’s meerdere poses aannemen en verschillende tinten roze hebben, is geen flamingo hetzelfde. Bekijk hieronder een impressie van onze flamingo decoratie:

Flamingo decoratie huren

Mister Flams flamingo decoratie maakt van ieder evenement een feestje.

De flamingo’s kun je eenvoudig bij ons huren. We er hebben maximaal 16 stuks op voorraad in verschillende poses en tinten roze, waarvan de volgende flamingo’s een speciale functie hebben:

  • Welkom
  • Fotohoekje
  • Toilet
  • Bar
  • Dansvloer

Wil je meer flamingo’s als decoratie, of wil je je eigen teksten er op? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.